Складові:
1.Молоко - 150 мл;
2.Сироватка - 100 мл;
3.Маргарин - 70 г;
4.Цукор - 4 ст.л .;
5.Дріжджі - 2 ч.л .;
6.Сіль - 2 ч.л .;
7.Яйце (2 в тісто, 1 для змащення) - 3 шт;
8.Борошно - 600 г;
9.Ізюм - 100 г;
10.Курага - 100 г;
11.Арахіс - 100 г;
Нагріваємо молоко з маргарином, додаємо сироватку, яйця. Додаємо інші компоненти. Замішуємо тісто і залишаємо підходити в теплому місці на 1 годину. Курагу миють, підсушують і нарізаємо невеликими шматочками. Ізюм миємо і серветкою прибираємо зайву вологу. Арахіс очищуємо, обсмажуємо 3-5 хвилин в мікрохвильовці і подрібнюємо в блендері. Тісто ділимо на 3 частини і кожну розгортаємо в смугу приблизно 12-14см шириною. По центру кожної смуги викладаємо начинку, на кожну смугу свою начинку.
З'єднуємо краю. Переплітаємо три джгута в косу.
З'єднуємо в коло і відправляємо походити ще хвилин на 20. змащуємо яйцем і відправляємо в духовку на 30 хвилин при 180-190 *. Ще гарячим скроплюємо цукрової водичкою і посипаємо різнобарвною посипкою.





Немає коментарів:
Дописати коментар