неділя, 25 грудня 2016 р.

Салат "Прикраса на ялинку"

До Нового року  залишилось 6 днів!  
Тож час планувати меню до новорічного столу.

складові



  • Язик яловичий відварний 300 г
  • Картопля відварна 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Огірок солоний 1 шт.
  • Горішки кедрові жменю
  • Сир тертий 100 г
  • Майонез 150 г
  • Росл. масло для смаження 1ст. ложка
  • Солодкий перець, родзинки, гарбузове насіння, маслини, відварна морква, зерна граната, цибуля порей - для прикраси

Спосіб приготування


Яйце відварити і покришити, ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії. Всі складові салату нарізати невеликими кубиками, змішати з майонезом і щільно вкласти в форму, максимально наближену до форми півсфери і вистеленную харчовою плівкою. Охолодити в холодильнику протягом години. Викласти на блюдо, зняти плівку, посипати тертим сиром, причому, бажано, щоб сир був білого кольору. Прикрасити так, як підказує вам ваша фантазія.


Немає коментарів:

Дописати коментар