До Нового року залишилось 6 днів!
Тож час планувати меню до новорічного столу.
складові
- Язик яловичий відварний 300 г
- Картопля відварна 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Огірок солоний 1 шт.
- Горішки кедрові жменю
- Сир тертий 100 г
- Майонез 150 г
- Росл. масло для смаження 1ст. ложка
- Солодкий перець, родзинки, гарбузове насіння, маслини, відварна морква, зерна граната, цибуля порей - для прикраси
Спосіб приготування
Яйце відварити і покришити, ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії. Всі складові салату нарізати невеликими кубиками, змішати з майонезом і щільно вкласти в форму, максимально наближену до форми півсфери і вистеленную харчовою плівкою. Охолодити в холодильнику протягом години. Викласти на блюдо, зняти плівку, посипати тертим сиром, причому, бажано, щоб сир був білого кольору. Прикрасити так, як підказує вам ваша фантазія.

Немає коментарів:
Дописати коментар